Bij Opera Trionfo regisseerde zij de familieopera De roep van de Kinkhoorn van Bart Visman en Paul Biegel. Voor het Gergiev Festival 2005 werd zij gevraagd een bewerking te maken van De Verjaardag van de Infanta van Oscar Wilde/Franz Schreker met het Rotterdams Kamerorkest en regisseerde zij bij de Rotterdamse Opera Aroldovan Verdi in de Schiecentrale in Rotterdam. In het RAI Theater in Amsterdam regisseerde zij in 2006 Mozarts Die Zauberflöte o.a. met dirigent Jan Stulen en kostuums van modeontwerper Aziz Bekkaoui.

Met WIFT produceerde en regisseerde zij haar eerste muziektheaterproductie in eigen beheer: De bende van de Korenwolf van Jacques Vriens, die langs 30 theaters in het land reisde.
De productie werd genomineerd voor Beste Kleine Musical in de Musical Awards 2009. Met haar gezelschap Opera Animous maakte zij de kameropera Phaëton van Jean - Baptiste Lully met Ensemble “La Suave Melodia” van klavecinist Pieter Dirksen, die in januari 2009 in première ging en o.a. speelde als opmaat van het Kameroperafestivalin Zwolle.

Met zangpedagoge Wieke van Wingerden en pianist Maarten Hillenius richtte zij Opera Animous op en maakt sinds 2006 producties met beginnende professionele zangers. Ze worden hierbij intensief begeleid op zangtechniek, spelcoaching en presentatie.
Zij maakten de opera’s Martha van Von Flotow, La Belle Hélène van Offenbach en RavelsL’Enfant et les Sortilèges en in 2009 Suor Angelica van Puccini. In 2010 maakte ze met Opera Animous een locatievoorstelling van Het Sluwe Vosje van Janáček. Zij regisseerde in 2010 verder Die Sieben Todsünden der Kleinbürger van Weill bij het Fontys Conservatorium Tilburg en bij de Kathedrale Koorschool in Utrecht een nieuwe productie van Britten’s The Little Sweep.

Met Opera Animous is de de kameropera Callas/Medea (naar Cherubini) in voorbereiding en staan er nog een aantal nieuwe producties in het vooruitzicht voor seizoen 2013 - 2014.
terug